Volgers

woensdag 14 juni 2017

Flamingo-doosje

Flamingo-doosje

Een klein kadootje heb je zo gemaakt met de ontzettend leuke artikelen van Kimya! Ik maakte deze voor een flamingo-fan.


De basis is een hard kraftdoosje met een los deksel. Ik heb hem bekleed met een stofje dat plakt, deze komt uit mijn eigen collectie. Een gouden strik er omheen om het doosje dicht te houden. Daarna heb ik het ronde 'label' erop geplakt en die gepimpt met leuke dingen. Zoals de Flamingo-stempel. De stempel heb ik ingekleurd. Echt een leukerd voor flamingo-fans. Wat kaasdoek, pailletten, en te gekke flamingo-rietjes erbij en je bent al een heel eind. Ook heb ik de mini-pearls gebruikt op dit kadootje. Een stukje dubbelzijdig tape volgeplakt met de mini-pearls. Leuk toch?


Nog een klein kadootje in gewoon inpakpapier erbij en je komt leuk binnen zo!


Ik hoop dat ik je weer heb mogen inspireren om ook een leuk kadootje te maken. Hieronder vind je de gebruikte artikelen. Als je op de foto klikt kom je meteen in de webwinkel van Kimya terecht.

Liefs, MoniqueKraft doosje 20 x 5.1 x 2.20 cm 5 stuks Dovecraft Clear Stamp Flamingo Wit katoenen kaasdoek / cheesecloth 65 x 35 cm Rietjes, 15 stuks assorti flamingo's Sequins - Tell the bees, pailletten 25 gram (100-den) Shining organza, goud 15 mm x 5 meter Mini pearls (zonder gat) 0,8-1,0mm fuchsia 22 gram 12342-4210

Geen opmerkingen:

Een reactie posten