Volgers

zondag 24 juni 2018

Bloghop Swappies!

Hoe werkt een bloghop? Hop langs alle blogs van de teamleden en laat ook bij iedereen een reactie achter. Begin op het Kimya-blog Ben je klaar met hoppen dan komt je terug op dit Kimya-blog en daar laat je weten dat je klaar bent met hoppen.
Tiets heeft van haar swappie 1 extra gemaakt en die gaan we verloten onder degene die hebben gehopt en overal een reactie hebben achtergelaten.


Als het goed is kom je bij Tiets vandaan. Heb je daar een reactie achter gelaten? Wat had ze weer mooie dingen gemaakt he?

--0--

Op zaterdag 23 juni was er weer een DT-dag. Zo gezellig altijd. Ik kijk er altijd weer naar uit, we zien elkaar niet vaak maar áls we elkaar zien is het altijd 'ouwe jongens, krentenbrood'. Heerlijk!!! 

We maken voor elkaar ook altijd een kadootje, een swapje. Iedereen maakt dus 9 kadootjes en krijgt er ook weer 9 terug. En geheimzinnig dat het dan is in de chat. Af en toe sturen we dan een sneakje in de chat. Nieuwsgierig als we zijn proberen we natuurlijk direct die sneak te ontcijferen maar dat is nog nooit gelukt! 

Mijn swapjes waren dit keer theeglazen met een naam erin ge-etst en een passend doosje eromheen met een label eraan. Ik heb sinds een half jaar een cameo 3. Zo'n fijn apparaat. EN daar kun je dus heel veel leuke dingen mee. Allereerst heb ik stickers gesneden die ik op de theeglazen heb geplakt. Daarna heb ik de ets op de theeglazen aangebracht en dan na 5 minuutjes het hele spul eraf en voila! Dan heb je een naam op je theeglas. Dat theeglas vraagt natuurlijk om een feestelijke verpakking. En dát kan dus ook met de cameo. Je voert in wat je wilt maken en het apparaat snijdt alles voor je. Niet meer zelf tobben met liniaal en mes maar in de tussentijd een kopje thee drinken. Het doosje wat ik heb gemaakt is een soort exploding-box. Als je het deksel er af haalt springt de doos open. Ook het label aan het doosje heeft de cameo voor mij uitgesneden. Helemaal compleet mét gaatje erin. Handig!! Op het label heb ik mixed media toegepast. Aan de zijkant een tabje gemaakt met de naam erop want ik kon aan de dichte doosjes niet meer zien welke naam er op het theeglas stond. Met wat structuurpasta en een mask wat 'structuur' op het label gemaakt. Daar heb ik met de spray's van Lindy's kleur op aangebracht. Ook nog wat gespetterd met de spray's voor een speels effect. Ook de bloem is bewerkt met spray om dezelfde kleur te krijgen. Een rietje in stukje en een touwtje erbij en dan heb je toch al mooi een compleet geheel. Een grijze eyelet in het gaatje, organza-lintje erdoor en klaar ben je!

Je mag nu een reactie hieronder achter laten, dat vind ik heel leuk. Daarna mag je door'hoppen' naar Martine. Zij heeft ook zoiets leuks gemaakt. Laat je daar ook een reactie achter? Veel plezier met rondhoppen en kijken! 

Liefs,

24 opmerkingen:

 1. Wat ontzettend leuk. Met de Cameo kun je zulke leuke dingen maken. Geweldig apparaat. Ben nog steeds blij met mijn Cameo 1.
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jeetje monique wat inwijs leuk weer en wat kan je toch veel met je nieuwe speledingetje.
  Super leuk gedaan en evht een persoonlijk cadeau.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superleuk en gaaf om wat persoonlijks te doen.... hmmm die cameo lijkt me ook gaaf....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi cadeautje heb je ervan gemaakt, heel mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk zn persoonlijk cadeautje! Vind het een mooi cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een sjiek geheel is dit geworden en heerlijk in rosé. Heel Mooi!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooi die kleuren bij elkaar , erg leuk gedaan

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuk idee zeg,wat een verwennerij,al die mooie cadeautjes,super !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Super leuk idee!!!
  Echt een leuk cadeautje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat Origineel gedaan Monique, Super mooi !

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuk cadeau kom te krijgen, je moet het maar bedenken, erg leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie luxe en lieve creatie

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuk idee ik hou wel van glazen met mijn naam erop

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat leuk om een theeglas met eigen naam te geven. En zo prachtig verpakt in die zachte kleurtjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Weer zo'n super creatie en ook zo leuk om te onthouden voor een theeliefhebber :)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een schitterende creatie! Leuk zo'n persoonlijk cadeautje!

  Veel liefs Glenda

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Jeetje Monique, ik val van de ene verbazing in de andere, als de rest, -en daar ga ik eigenlijk wel vanuit- ook zo origineel en leuk voor de dag zijn gekomen op jullie DT dag, hebben jullie toch maar mooi een een dag met een gouden randje beleefd met elkaar! En zo'n Cameo..... dat klinkt toch wel als iets dat hoog op mijn verlanglijstje moet staan! Ik heb me er nooit in verdiept en zou ook echt niet weten hoe het werkt, maar zoals jij het beschrijft mis ik wel iets ;-)
  iig een prachtig kadootje zo geworden, met lieve kleurtjes en een blijvende herinnering aan jullie gave DT-dag!
  Lieve groet, Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Leuke creatie, de doosjes gebruik ik ook vaak om een klein cadeautje in te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hallo Monique,
  Je bent de 3e dame waar ik naartoe hop, hebben jullie nu allemaal zo van die mooie en aparte creaties??
  Zou ook alvast heel blij zijn met jouw presentje kan ik iedere keer mijn thee uit drinken, wie deze krijgt heeft een blijvende herinnering aan jullie fijne freubeldag!!
  Mvg gina

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Schitterend! Het papier en de kleur grijs erbij maken het tot een chique geheel!

  BeantwoordenVerwijderen